pannenkoekenrestaurant Geldrop, pannenkoeken den kleine dommel, pannenkoekenbakker de kleine dommel, kinderpannenkoeken Geldrop

Pannenkoeken

IN DE REGIO GELDROP

U zoekt een gemoedelijk familierestaurant in de regio Geldrop? Een familierestaurant met een uitgebreide kaart en overheerlijke pannenkoeken? D’n kleine dommel staat in de regio Geldrop bekend om de fijne sfeer, heerlijke gerechten en bij de kleintjes om de lekkere pannenkoeken. Het nabij Geldrop gelegen kindvriendelijke restaurant staat voor eten, drinken en spelen op een prachtige locatie. Ideaal voor een gezellige middag met de kinderen, een onderscheidende zakelijke gelegenheid of een niet te vergeten feest. Geniet van de sfeer en de pannenkoeken in het veelzijdige familierestaurant d’n kleine dommel.

Kindvriendelijk restaurant

NABIJ GELDROP

Horecagelegenheid d’n kleine dommel is een kindvriendelijk familierestaurant nabij Geldrop. De kinderen kunnen er naar hartelust spelen, ontdekken en ravotten. Al dat rennen maakt natuurlijk hongerig. Gelukkig serveert d’n kleine dommel heerlijke pannenkoeken. De zeer uitgebreide menukaart staat vol met hartige en zoete pannenkoeken. Maar de chef-kok en zijn team bereiden veel meer dan pannenkoeken alleen. Overheerlijke en eerlijke vis- en vleesgerechten, maaltijdsalades, soepen, broodjes en vegetarische gerechten worden in het familierestaurant geserveerd. In een gastvrije en ongedwongen omgeving kunt u samen met uw gezin, familie of vrienden genieten van het eten, de sfeer en de gezelligheid. Want het draait bij het kindvriendelijke restaurant nabij Geldrop om genieten en lekker eten.

pannenkoekenrestaurant Geldrop, pannenkoeken den kleine dommel, pannenkoekenbakker de kleine dommel, kinderpannenkoeken Geldrop

Familierestaurant

GELDROP

Is restaurant d’n kleine dommel dan alleen geschikt voor gezinnen met jonge kinderen? Nee, zeker niet. Ook voor feesten, partijen en zakelijke gelegenheden is d’n kleine dommel een ideale locatie. Van bruiloften tot recepties en van een vergadering tot een zakelijke borrel. Familierestaurant d’n kleine dommel blinkt ook bij deze gelegenheden uit met zaken als gastvrijheid, een goede service, een fijne sfeer en lekker eten en drinken. In samenspraak met de ervaren medewerkers stelt u in de voorbereiding het buffet (warm en/of koud) samen en spreekt u het verdere programma door. Een high tea in de omgeving van Geldrop? Familierestaurant d’n kleine dommel ontvangt u en uw gezelschap graag! Van pannenkoeken tot een zakelijke borrel en van heerlijk spelen tot een high tea. Het is allemaal mogelijk bij d’n kleine dommel. Een kindvriendelijk familierestaurant nabij Geldrop.