Duurzaamheid

Volop aandacht voor

duurzaam ondernemen

Eerlijke producten leveren ook de smaakvolste gerechten op

Nuenen, d'n kleine dommel, terras, pannekoekenhuis

Familierestaurant d’n kleine dommel ligt in een prachtig natuurgebied. We willen graag meewerken om Nuenen en omgeving ook in de toekomst zo groen te houden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons daarom veel meer dan zomaar een slogan. We kiezen bewust voor milieuvriendelijke mogelijkheden.

Deze filosofie is niet alleen goed voor het milieu, want de eerlijke producten leveren ook de smaakvolste gerechten op.

‘Duurzaam ondernemen is voor ons veel meer dan zomaar een slogan’

Sfeervol hergebruik van bouwmaterialen

Onze zorg voor het milieu begon al bij de basis. Bij de bouw van het prachtige pand stond het hergebruik van materialen centraal. De houten vloer kreeg een tweede kans. De balken aan het plafond en de oude karakteristieke houten vloer vallen meteen op.

Deze keuze is niet alleen goed voor het milieu, maar de hergebruikte materialen geven het interieur ook een warme uitstraling.

Energie besparen door zuinige apparaten en led-lampen

We proberen energie te besparen. Door het hele pand zorgen led-lampen voor de sfeervolle verlichting van de ruimtes. Onze chef-kok kookt op gas. Verder kiezen we voor energiezuinige apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan verschillende keukenmachines en natuurlijk de zuinige vaatwasser die altijd overuren draait.

Dat we daardoor fors besparen op de energierekening is mooi meegenomen. U profiteert hiervan, want het helpt ons ook om de gerechten aan te bieden voor een aantrekkelijke, eerlijke prijs.

Kiezen voor betrouwbare leveranciers

Door een strenge selectie van onze leveranciers houden we er rekening mee dat de producten op een verantwoorde wijze zijn geproduceerd. Het brood komt bijvoorbeeld van onze vaste bakker die het meel inkoopt bij een molen waar geen kunstmatige smaakversterkers en hulpstoffen met E-nummers worden toegevoegd. Het biologische vlees van onze slager is goedgekeurd door Stichting Wakker Dier.

 Nuenen, d'n kleine dommel, terras, pannekoekenhuis Nuenen, d'n kleine dommel, terras, pannekoekenhuis

Certificaten d'n kleine dommel